Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Eos
Alue:Media ja viihde
Aihe:Elokuva, joka oli pettymys/huono
Aika:28.03.2018 20:45   (muokattu 28.03.2018 20:48)
Lautuma: Kun Jurassic Parkin nähtyäni iskin kotona kasettimankan playta ja recia samanaikaisesti nauhoittaakseni tulevaan dinosauruselokuvaani helvetillisesti vinkuvaa tunnusmusiikkia nokkahuilulla, ja kyhäämään käsikirjoituksia, Kadonnut maailma sai kadota mielestä hyvinkin nopeasti. Toki dinosauruksia oli edelleen hauska piirrellä, mutta luokalla olevien tyttöjen kehittyvät tissit alkoivat kiehtoa enemmän. Enää en ajanut pimeässä syysillassa pyörälläni velociraptoreita tai t-rexejä pakoon, vaan kohti tissejä ja vittuja, jollaisia oli jo lupaavasti vilahdellut lehtiroskiksesta pultsarin alta kaivettujen Lollojen ja Erotiikamaailmojen sivuilla.
 
Olihan se pettymys, kun karvat kasvoi vasta ysillä.

 
Tässä on sitä jotain, eräänlainen kasvutarina Stand by me -tyyliin. Kerrassaan hieno kertomus, joskin aihe on aika masentava.
 
Annihilation jätti aika kylmät tunteet, koska Garlandin ohjausdebyytti ja lähes kaikki hänen kirjoittamansa filmit on pyörineet ruudulla useastikkin.
 
kaukopoika: Minulle lähtökohtaisesti kaikki elokuvat, joiden ohjelmatiedoissa mainitaan sana komedia.
 
Tämä on kyllä totta, leijonan osa kantaa sen ensimmäiset kolme varttia, jonka jälkeen lähinnä tympäisee. Sama kauhuelokuvien kohdalla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=237434