Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Etu- ja pääteaste bluesiin ja muuhun perinnehenkisen soitantaan?
Aika:26.02.2018 00:37
sepisti: Huoltaminen on varmasti yhtä hankalaa kuin minkätahansa minikokoisen piirilevylaitteen kanssa. Amp1 on huoltovapaa laite sikäli, ettei siihen ole tarkoituskaan vaihdella putkia. Valmistaja lupaa nanoputken käyttöiän olevan kolme kertaa pidempi kuin perus ecc83-putkella. Käytännössähän normaalissakin putkivahvistimessa etuasteputket kestävät hyvinkin kymmenen vuotta aktiivista käyttöä. Tuossahan on perus digipääte, eli ei siinä ole mitään biasoitavaa.
 
Yhteenvetona sanon, että kyseessä on nykyaikainen laite, jolla pystyy erittäin uskottavasti korvaamaan perinteisen putkivahvistimen. Vaikea kuitenkaan kuvitella, että Amp1 kestäisi kymmenien vuosien aktiivista keikkailua samalla tavalla kuin perinteinen putkivahvistin, jota on verrattain helppo huoltaa. Mutta tuskin sitä tällaista silmällä pitäen on suunniteltukaan. Amp1 on kuitenkin täysverinen vahvistin eikä mikään tietokone, joten siinä mielessä ero on positiivinen verrattuna moneen muuhun tämän päivän hilavitkuttimeen, jos siis puhutaan huollettavuudesta :)

 
Ahaa, siinä ei siis olekaan putkipäätettä. No sehän muuttaa asian. Olen ollut nimittäin kovasti kiinnostunut tuosta Amp1:stä kun se kuulostaa hyvältä ja näyttää näppärältä.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=237337