Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:iec
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:USB audio interface, joka toimii Windowsissa?
Aika:20.02.2018 11:02   (muokattu 20.02.2018 11:09)
smoltron: Vanha Steinbergin UR22 toimii Windows 10:ssä ihan loistavasti, ilman minkäänlaisia ongelmia. Pääsin sillä 5ms round-trip -latenssiin.
 
Onneksi olkoon. Sulla on sitten tuuria. Tämän keskustelun perusteella kaikilla ei vieläkään ole: https://www.steinberg.net/forums/viewtopic.php?f=157&t=96319&start=450
 
Mulla tuo UR22 äänikortti pätki satunnaisesti ääntä ihan vain vaikka musiikkisoittimella biisejä kuunnellessa tai youtubevideoita katsellessa. Ja tein kaikki mahdolliset temput mitä Steinbergin foorumeilla neuvottiin siihen aikaan. Sama äänikortti toimi samalla koneella win 7:lla täydellisesti.
 
Ihmisellä on iltaisin rajallisesti aikaa ja henkilökohtaisesti ei huvita käyttää parin viikon ajan joka iltaa jonkin rauta+softaongelman selvittelyyn. Paljon vähemmän hermoja vievä ratkaisu on dumpata toimimaton ratkaisu ja ostaa tilalle sellainen joka toimii.
 
Niin ja mulla ei ollut edes Steinbergin foorumin keskustelussa mainittua Nvidian näytönohjainta tuossa kyseisessä koneessa. Ihan AMD:n emolevyn piirisarjaan integroitu oli ja ei toiminut senkään kanssa.
 
Tämän oman kokemukseni perusteella en suosittele kyseistä äänikorttia Win10:lle, vaikka joillakin näyttää toimivan. Tai sitten voihan sellaisen ostaa, jos on palautusoikeus. Kannattaa vaan sitten kokeilla ihan huolella. Minäkään en huomannut parin ensimmäisen päivän aikana ongelmia, kun en kuunnellut niin paljoa musiikkia silloin, enkä myöskään tallennellut kitaran soittoa tms.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=237282