Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Luuviulu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Sopiiko esim Boss Sähkökitara-Pedaalit myös Akustisel Kitaral??
Aika:26.01.2018 10:10
...tarkoitan tällä lähinnä sitä, että onko esim Boss;in vaikkapa Booster, Equalizator ja Sustainer ihan yhtä hyvin sopivia niin Sähkiksel, kuin myös Teräskielisel Elektro-Akustisel, kun siit kuulee sillontällön aina ristiriitaista juttua, että Sähkiksel ja Teräskielisel E-Akustisel ois lähtökohtaisesti täysin erilaiset KAIKKI Efektit, ihan vaikkapa Kaiku-Purkitkin, vaikka ite kyl olen aina Boss:in Kaiku-Pedaalia käyttänyt Piuhan keskellä matkalla Kitarasta Vahvariin??
 
...ihan niinkuin esim Mooer Woodverb on tehnyt nimenomaan Micro Series Reverb efektipedaalin nimenomaan akustiselle kitaralle, Plate-kaiku, Modulaatio, Filtteri, True Bypass. ...niin kait se sit on niin, että (jostain syystä) tarvii ihan eri Pedaalit Sähkiksel ja E-Akulle, mut miksi??
 
...vai onko toi jotain (rahastus-juttua vaan), vai onko siin ihan jokin järkipohjainen selitys? Mist senkin tietää, että voiko sit vaikkapa Boss;in Cmpressor / Sustainer CS-3 ja vaikkapa Boss;in Chorus -Pedaalia käyttää E-Akustisel, kun Manuaalin mukaan se on tehty Sähkiksel, eikä E-Akustisel??
Kyllähän niit monet käyttää, niinkuin itekkin olen käyttänyt, eli periaattees kyllähän niit siis voi käyttää, mut miks sit monet väittää ettei voi, eli olenko siis tehnyt jotain kuitenkin väärin niit käyttäessäni...??
 
-Vain asiallisia vastauksia kiitos! :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=237083