Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Stone
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fender hot rod deluxe
Aika:28.12.2017 16:28   (muokattu 28.12.2017 17:14)
Jostain kumman syystä itse tykkään kovasti noista hot rod deluxe vahvistimista ja niiden soundista, vaikken sellaista omistakkaan. Voisin tosin kyllä hommata sellaisen, jos vain budjettini olisi myötämielisempi.
Ehkä olen vaan niin "fender uskovainen" pohjimmiltani, vaikka brittisoundilla nykyään mennäänkin.
Itselläni kanssa nykyään tavallansa butiikkivahvistin, mutta eipä se sinänsä soittoani ole parantanut, vaikka hyvältä kuullostaa muuten ;)
 
Tuossa mainittiin mm. Peaveyn delta blues vahvistin, johon suosittelevat kajarin vaihtoa. Meillä on treeniksellä sellainenkin ja kombossa se orggis kajari ja aivan pirun hyvältä kuullostaa...tosin on sillä hyvä pelimannikin ;)
 
Noista hot rodeista sen verran, että omistin aikoinani blues juniorin ekaoja malleja tweed pinnoitteella (1995 tai 1996 vuosikerta) ja se oli mukava vahvistin sekä yllättävän äänekäs, että sai kellosepän tarkkudella mastervolymea säädellä.
Kokeilin sitten liikkeessä viime talvena blues junior III mallia, niin swn mastervolyme toimi inhimillisemmin ja sen säröpuoli tuossa III mallissa oli jotenkin "mehukkaampi" äkkiseltään kuunneltuna. Voihan olla, että noihin hot rodeihin on vuosien varrella jotain muutoksia tehty...?? Tiedä sitten, että oliko se kajari vaan niin paljon parempi, kun siinä taisi olla Jensen liikkeessä ja itselläni oli pisimpään eminence swamp thang elementti.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=159303