Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hollmi-5
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:Time ongelmat
Aika:26.12.2017 16:45
mrandy: Hei!
 
Mulla on ongelma..
 
Kun itekseni treenailen ja äänittelen itteäni niin mun time on mielestäni ihan ok, ainahan vois soittaa paremmin mutta suurempia ongelmia ei silloin ole.
 
Mutta kun bändin kanssa soitan treeneissä niin mun time heittelee ajoittain aika paljon.. en tiedä yritänkö kuunnella ja lukita omaa soittoa liikaa muiden kanssa, seurauksena se että "jahtaan" esim kaikkia soittajia ja tuloksena epätarkka ja muutenkin sekava soitto.. Turhauttava ongelma.. kiitos :'D

 
Time on yhteinen asia. Rumpalia syytetään, vaikka rumpali vain yrittää parhaan mukaan kuunnella muita. Tästä asiasta kannattaa keskustella bändin sisäisesti. Huomioi, kuka on se, jota lähdet seuraamaan ja yritä olla hänestä jollain tapaa vähemmän piittaava.
 
Filli helposti ryntää ja siksi niiden kanssa pitää olla tarkkana. Kitaristit ja laulajat ovat usein kiilaamassa.
 
Viime studiosessiossa äänittäjä erikseen käski muita soittajia auttamaan rumpalia. Se muuten tehosi. Muut eivät halunneet klikkkiä korviinsa ja hiukan huolimattomasti käsittelivät tempoa. Sinällään pienet temponvaihtelut on ihan ok, mutta jos ne koetaan kuuntelussa virheiksi, jotain pitää tehdä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=236818