Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Decadetroll
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Tallojen vertailua
Aika:14.12.2017 13:37
Iibanez: Heipsan.
 
Tässä aiemmin kyselin vähän kokemuksia Floyd rose ofr ja 1000/1500 seriesin välillä..
 
Kaasut on jälleen kovat kitarakaman hommailuun, joten vähän laajemmalti kyselen neuvoa viisaammilta. Tässä listattuna muutamat tallat mitä kitaroissa(joita olen harkinnut) on. Kaikenlaiset kokemukset niin positiiviset kuin negatiivisetkin on kovasti haluttuja..

 
Ibanezin tallat:
Edge lo-pro
Edge zero
Edge zero 2
Ezge zero 2 7

 
Lo-pro edge on edgen ohella aikalailla parasta, mitä ibanezin kitaroista löytyy. Gotohin valmistamia laatutalloja. Lukittavat tukipaalut, mikä on aina plussaa.
 
Edge zero taas on muistaakseni jonkun muun (kiinalaisen?) valmistajan talla. Zero point-systeemi, joka toisille plussa ja toisille taas miinus. Hyvä talla tämäkin, joskin toki käyttötuntuma on erilainen, jos zps on paikoillaan. Helppo tasapainon säätö pyörän avulla. Muistaanseni sisäänrakennettu intonaation säätöön käytettävä työkalu mukana.
 
Edge zero 2/2 7
 
Näistä ei juuri ole sen isompia kokemuksia.
 
Floyd rosen tallat:
Floyd rose 1000 series
Floyd rose 1500 series
Floyd rose 2000 series

 
Nämä korean (vai joko se paikka on vaihtunut?) tallat ovat ihan hyviä myös. Klappia löytyy kammen pidikkeestä yleensä. Tuo x000 series taitaa lähinnä olla värikoodi? Tyyliin 1000 kromi, 2000 musta jne. Ainakin alkuun taisi näin olla. Voi olla tietysti, että on muuttunut tuokin jo. Pitää virettä ja ihan hyvä talla tosiaan, vaikkei aivan identtinen ofr kanssa olekkaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=236744