Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:musamies
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:M.netin tanssiosion parhaita paloja 2006..
Aika:01.12.2017 11:05
Einherjar: Siitä tulikin mieleen, että mitäs tanssimusiikin puolella ylipäänsä nykyään tapahtuu? Sitten Yölinnun hanuri-ilmiön ei ole tainnut tapahtua genren hitaan kuolemisen lisäksi juurikaan mitään? Uudet asiat on keskittyneet enemmän iskelmän puolelle, eikä tanssiorkkien suhteen ole uutta tullut?
 
Siitä voisi lisävalaisu olla tervetullutta.
 
Itse toiseen musiikkisuuntaukseen liittyen kuuntelin jostain mitä musaa esittää uusi tulokas Litku Klemetti ja vaikkei ollu just mun genree, niin huomasin, että näköjään on liikkeellä kuitenkin omaan suuhun sopivin biisein, jotka ei ole suoraa muiden matkimista. Mieleen tulis, että vähän samantapaisella ajatuksella liikkeellä kun oli bändejä 1970-luvulla.
 
Mielestäni tanssimusiikissa on ollut paljonkin hyviä biisejä, mutta homma on jotenkin liian yllätyksetöntö ja varotaan yllättämästä tanssijoita millään omaperäisellä.
 
Ehkä hyvien eri asiayhteyksiin taipuvien biisejen kautta hommalla voisi olla jotain tulevaisuutta, mutta jos tanssimusa on Virran Olan ja perinteisen hanurimusan varassa ilman merkittävää uutta sisältöä, ehkä kyseinen suuntaus voi hyytyä lähes kokonaan.
 
Tanssista tulee mieleen myös disco ja siihenkin liittyy jotain discomusan helmiä, joita ei ihan joka päivä tehdä lisää. Niitä pitää yllä kun biiseille löytyy käyttöä radiosta ja elokuvista.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=236560