Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jonson
Alue:Puhaltimet
Aihe:Tenorifonin suukapulat ja lehdykät ongelma
Aika:29.11.2017 21:47
Jeesbox-: Itseänikin polttelis uusi suukappale, mutta altolle. Nyt on ihan perus Yamahan 4C Yamahan alttofonissa. Olen pohtinut, et jos ottais pari soittotuntia ja siinä samalla sit kysyisi niistä suukappaleista ja, että millainen kannattaisi hommata.
 
Neljällä kybällä olis kyl torilla myynnissä yks Selmerin suukappale, mut sekin lienee aloittelijoiden kappale ja ehkä mä olen jo sen vaiheen ohittanunt. Turvallinen ratkaisu itselleni olis ehkä ostaa Yamahan 6C, ni ei menis ainakaan massia liikaa hukkaan. Tiedä sit, miten soundi muuttuis, vai toisko se vaan lisää vastusta puhalaemiseen ja pitäisi palata takaisin kakkosen lehdyköihin, ku nyt pystyy about kolmosen Vandoreilla soittamaan.

 
Niinhän se kuulemma menee,että mitä isompi aukkoinen sitä ohuempi lehti.Itekkin kuvittelin että sitä parempi soittaja mitä paksumpi lehti,kolmosilla soittelin.MUTTA kun ostin tuon Selmerin ammattisoittajalta,niin se soittikin 1,5 lehdellä??
Että jokseenkin pihalla.Tilasin Kiinasta ihan testimielessä 7 metallikapulan,25€.Ei kai auta kun kokeilla eri vaihtoehtoja.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=46&t=236596