Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:brg
Alue:Aloittelijat
Aihe:Uusi vahvistin tai monitorit kotisoitteluun hakusessa
Aika:29.11.2017 12:12
Eli kuten otsikko kertoo, niin nyt olisi hakusessa jonkun sortin välineet, joista saisi jossain määrin hyvää soundia ulos. Ja tosiaan sähkökitaraa yritän soitella.
 
Tällä hetkellä soitttelen niin, että äänet menee Focusrite Scarlet 2i4 kautta koneeseen ja Amplitube:n mallinnusten läpi samaisesta purkista (huonoihin)kuulokkeisiin. Nyt mielelläni soittelisin taas välillä ilman kuulokkeita, mutta en oikeen tiedä, minkälaiseen laitteistoon kannattaisi investoida.
 
Varsinainen kysymys kuuluukin, että olisiko järkevää ostaa hyvät lähikenttämonitorit ja jatkaa soittelua koneen kautta vai kannattaisiko kuitenkin hommata hyvä vahvistin combo tai nuppi+kaappi ja mahdollisesti paremmat kuulokkeet koneen kautta soitteluun? Ja vastauksesta riippuen minkälainen vahvistin, kuulokkeet tai monitorit olisi hyvä(t)?
 
Budjetti hankintoihin on jossain 1000 - 3000 välissä ja mielelläni panostaisin hyviin vehkeisiin, niin ei tarvitse olla heti vaihtamassa. Kitaroina toimii LP-malliset ESP E-II Eclipse ja Ibanez ART120 ja musiikki on aika rock ja blues painotteista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=236613