Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ÄrGee
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:FRFR-kaiuttimet mallintaville kitaraetuasteille
Aika:19.11.2017 13:18   (muokattu 19.11.2017 13:26)
Tuotam... mikä olisi sellainen komootti, joka riittäisi bänditreeneihin? Ja missä asennossa te yleensä pidätte noita? Sanoataan nyt, että volumen pitäisi riittää metallibändin kanssa soittamiseen, jossa on semi-kovakätinen rumpali. Testasin Alto TS212:a, eikä siinä riittänyt oikein potku, eikä sitä saanut kuuluviin ainakaan lattialla ollessa wedge-asennossa. Vai onko paras vaihtoehto jossakin ylempänä telineessä? Tehoja siinä oli ilmoitettu 500W rms ja huiput 1100 wattia, eikä siltikään riittänyt, koska kaiuttimen sisäänmeno klippasi sekä line-, että mic-input sisäänmenoja käyttäessä Line6 Pod HD500X:n kanssa.
 
Ardez: Meidän toisella kirvesmiehellä on Alton TS210-pari ja itellä on Mackien SRM550 (täl hetkellä 1 kpl). Altot kuulostaa stereona todella hyvältä ja ite tykkään tosta Mackiesta hyvinki paljon. Toimii monarina kans ihan pirun hyvin keikalla. Watit ei myöskään jää kesken ja aika kevyt (oisko ollu n. 18kg), kuitenkin puukoteloinen.
 
Edit: Helix LT:t kummallakin käytössä.

 
Riittääkö siinä Mackiessa paljonkin enemmän voimaa kuin Alton kajareissa? Itsellä saattoi jäädä leikkaavuus myös kiinni Podin huonoista kaappimallinnuksista, kun niillä on sen verran vaikea saada mitenkään bändisoittoon tai miksaukseen kelpaavaa soundia aikaiseksi, ja tuntui myös siltä että Alto työntää aivan liikaa alapäätä, vaikka käytti Podissa global-eq:ta sen leikkaamiseen 100hz tienoilta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=236473