Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Antti1
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Rumpujen vuodot kuriin
Aika:17.11.2017 08:22
Skeletor_: Tykkään saada virpan alamikin rouheuden narulle.
Honottavan kuuloinen "Dyp Dyp".

 
Nyt on niin omituisen kuuloisia kuvauksia, että mun pitää vähän ihmetellä mitä sä olet sieltä hakemassa? Alapäätä, keskaria, yläpäätä, jotain muuta? Etkö sä huomannut tuota soundia äänitysvaiheessa? Tuleeko se siis jo pelkästään siitä ko. kanavasta soolona, vai koko setin summasignaalissa? Tästä juontuukin uusi kysymys.
 
Olethan tarkastanut, että kaikkien mikkien polariteetti on kondiksessa keskenään? Eikä pelkästään olettamalla, vaan ihan kokeilemalla, tai sitten jollain analysaattorilla toteamalla. Tollainen honotus tuo ensimmäisenä mieleen ongelmat vaihetoistossa, tai sitten todella huonon mikrofonin ja sijoittelun. Vuodon määrään sillä ei ole mitään osaa tietty, mutta sen laatuun on.
 
Näytepätkä jeesaisi jälleen kummasti asian kanssa ihmettelyyn, mutta jos se vuotaa liikaa, vuotosoundi on huono ja perussoundikin on huono, niin jätä tosiaan käyttämättä. Jos ei käy kunnian päälle ja ole mitään hirveän hienovaraista työskentelyä virpalla, niin voithan sä ajaa sinne alamikitettyä virppasamplea joukkoon.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=236492