Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:megatherium
Alue:Klassinen
Aihe:Mendelssohn: Bachin jälkeisen klassisen musan merkittävin hahmo?
Aika:18.09.2017 15:19   (muokattu 19.09.2017 02:36)
PVC: ei ole eroa maailmankaikkeuden ja sen objektiivisen tiedostamisen välillä.
 
mozart nyt on maailmankaikkeuden suvereenisti korkein puhdas ja objektiivinen äly jonka teoksiinsa valamat objektivoidut psykofyysiset sieluntilat ovat ihmisen nerouden korkeimpia saavutuksia ylivertaisina psyykkisinä suorituksina.
 
Ei ole mahdollista että maailmankaikkeuden ja sen objektiivisen tiedoitsemisen välillä ei ole eroa sillä maailma sellaisena kuin sen tiedoitsemme on olemassa myös vain tietonamme tajuntamme sisäpuolella siis vain mielteenämme eikä milloinkaan sen ulkopuolella joten väite itsessään on naiivi ja paradoksaalinen myös siksi ettemme voi tietää onko maailma sellaisena kuin sen tiedoitsemme olemassa myös riippumatta tästä tiedoitsemisesta.
 
Ja mitä tulee neron puhtaasti objektiiviseen käsittämiseen niin vaikka neron tietotapa on olennaisesti havaitseva eivät sen objektia muodosta erityisoliot vaan niissä itsensä ilmaiset platoninideat.
 
Mozart edustaa lähes yli-inhimillisenä luovana nerona korkeakulttuurin korkeimpia musiikillisia ihanteita kun räp on alakulttuurista rytmistä puhelaulua.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=9&t=235964