Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Guitar83
Alue:Työ musiikkialalla
Aihe:Pelimusiikin säveltäjät
Aika:05.09.2017 21:50   (muokattu 05.09.2017 22:04)
Erilaisia foorumeita löytyy paljon kun ihan vaan etsii game development forum yms. hakusanoilla, mutta esimerkkejä voisi heittää esim. GameDev.net, Indie Game Forums, GameCreators Forum, Unity Community, Game Jolt, HTML5 Game Devs jne.
 
Rahapuoli onkin sitten omansa, ja sen osalta mullakin on paljon vielä kotiläksyjä edessä. Koska nyt teen portfolio edellä tätä, niin teen toistaiseksi omalla riskillä musiikit, ja sitten kun (toivottavasti) peli valmistuu ja julkistetaan, niin otan omani rojaltaina, osinkoina, miten sovitaan. Tässä kohtaa kannattaa karsia ne projektit pois joissa tavoitellaan kuuta taivaalta (koska ne ei valmistu). Niitäkin on tullut jokunen vastaan. Tässä auttaa jos ymmärtää pelien tekemisestä ja peliteollisuudesta hieman.
 
Uusin työn alla oleva projekti vaikuttaa ihan lupaavalta, ja tämmöistä tekniikka-/musiikkidemoa siitä kasailtiin: https://www.youtube.com/watch?v=W_AMJsE_p2A
 
Tämän perustaja kyseli mielenkiintoa osallistua myös esimerkiksi development blogin kirjoitteluun, ja mikäpä ettei! Mielelläni laajennan osallistumistani myös musiikin ulkopuolelle, ja siinä jeesaa paljon kun hanskaa vähän grafiikan tekoa, 3D-mallinnusta ja jos vähän jotain ideoitakin on nakella välillä ilmaan, niin on mukavammassa asemassa siinä vaiheessa, kun aletaan puhumaan siitä minkälaista siivua voisi tuotoista aikanaan saada.
https://fidelumgames.wordpress.com/ … /09/05/greetings-from-the-composer/
Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=53&t=234073