Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vessajono
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Garageband ja PC
Aika:17.08.2017 14:48
Stone: Tämäpä kiinnostaisi itseänikin, kun olen miettinyt mahdollisimman simppeliä (kuin edullisiakin) ratkaisua kotiäänityksiin, joka ei veisi myöskään liiemmin tilaa kalustonkaan puolesta (ei johtohelvettiä ym. välikilkkeitä liiaksi).
 
Nyt perus ratkaisuni ollut: kitara-->ulkoinen äänikortti-->kannettava PC (sis. Reaper + guitar rig 5 ilmaisversio softat). Ihan hyvää jälkeä halvalla, mutta vieläkin simppelimpi setup olisi vain plussaa.

 
Ei se tosta kyllä oikein simppelimäksi muutu vaikka alustaa tai softaa vaihtaisikin.
 
Paljonko Macit maksavat halvimmillaan käytettyinä, jos sen studion perustaisi sellaiseen? Siihenhän tuo garageband on ilmeisesti vain tarkoitettukin?
 
Asialliset kannettavat lähtee varmaan jostain viidestä huntista.
 
Minulla on I pad, jossa on olemassa valmiina tuo garageband, mutta tässä on pelkästään kuulokeliitäntä ja tuollainen lataus/tiedonsiirto (i padin oma) sisäänmeno, joten en tiedä kuinka voisin hyödyntää kitarallani tätä?? Neuvoja?
 
I padin piuhan toisessa päässä on normi irroitettava USB-liitin laturiin. Onko siis olemassa USB--kitaraplugi piuhaa, joka toimisi tässä GarageBandin vahvistinmallinnoksiin...vai toimiiko se tässä tapauksessa?

 
iPadilla äänittämiseen tarvitset esimerkiksi iRigin: http://www.ikmultimedia.com/products/irighd2/
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=224668