Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Stone
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Garageband ja PC
Aika:17.08.2017 13:34   (muokattu 17.08.2017 13:52)
moozart: Saako Garagebandin asennettua PC:hen ja vieläpä ilmaiseksi?
Tai onko jotain vastaavaa yhtä helppokäyttöistä ilmaisohjelmaa?

 
Tämäpä kiinnostaisi itseänikin, kun olen miettinyt mahdollisimman simppeliä (kuin edullisiakin) ratkaisua kotiäänityksiin, joka ei veisi myöskään liiemmin tilaa kalustonkaan puolesta (ei johtohelvettiä ym. välikilkkeitä liiaksi).
 
Nyt perus ratkaisuni ollut: kitara-->ulkoinen äänikortti-->kannettava PC (sis. Reaper + guitar rig 5 ilmaisversio softat). Ihan hyvää jälkeä halvalla, mutta vieläkin simppelimpi setup olisi vain plussaa.
 
Paljonko Macit maksavat halvimmillaan käytettyinä, jos sen studion perustaisi sellaiseen? Siihenhän tuo garageband on ilmeisesti vain tarkoitettukin?
Minulla on I pad, jossa on olemassa valmiina tuo garageband, mutta tässä on pelkästään kuulokeliitäntä ja tuollainen lataus/tiedonsiirto (i padin oma) sisäänmeno, joten en tiedä kuinka voisin hyödyntää kitarallani tätä?? Neuvoja?
 
I padin piuhan toisessa päässä on normi irroitettava USB-liitin laturiin. Onko siis olemassa USB--kitaraplugi piuhaa, joka toimisi tässä GarageBandin vahvistinmallinnoksiin...vai toimiiko se tässä tapauksessa?
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=224668