Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Laama666
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Halvat kitarat, jotka ovatkin yllättävän hyviä
Aika:06.08.2017 14:10
Olin joitakin vuosia sitten Hasse Wallin keikalla. 2000-lukua elettiin, en muista tarkkaa ajankohta, tästä saattaa olla jo yli 10 vuotta aikaa. Sitäkään en muista vetelikö Hasse Power Trionsa kanssa vai soolona.
 
Joka tapauksessa keikalla Hasse spiikkasi, että aikoo soittaa jollain helvetin halvalla Fender Stratocasterilla, jonka hän sanoi olevan kiinalainen..
 
Täytyi tässä välissä oikein googlettaa, että onko noita stratoja tosiaan tehty Kiinassa. On niitä. Muistin siis oikein mitä Hasse sanoi.
 
Fuzziahan Hasse taisi jonkin verran käytellä, en muista vetelikö joitain biisejä cleanimmallä soundilla. Vahvareistakaan ei ole mitään muistikuvaa, mutta tosiaan joku mikä lienee 300€ Kiinan ihme strato hänellä oli käytössä.
 
Soundeissa ei kyllä huomannut tuossa keikkatilanteesta mitään häiritsevää, ihan se soittajan käsissä soi. Mutta totuuden nimessä kitarassa oli vikaakin. Nimittäin Hasse näytti tuskastuneelta, sillä kitara ei pitänyt virettään hyvin ja Hasse joutui usein sorkkimaan virittimiä. En tiedä oliko paskat virittimet vai kampisysteemi vai molemmat. Ehkä tuonkin olisi saanut korjattua ostamalla kitaraan noilta osin paremmat komponentit.
 
Onko teillä kokemuksia halvoista kitaroista, joiden voisi olettaa olevan ihan paskoja, mutta ovatkin olleet aivan kelvollisia tai jopa hyviä?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=235692