Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hetfield
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Rammstein suomeen
Aika:11.06.2017 01:30
vantage: Muutenkin tuntunut olevan aika röytöä tuo järjestely. Mitä juuri tällaiseen uutiseen törmäsin. Puitteet on mitä on niin ei se aina toimi mutta voisihan sitä puolta joka ei toimi kehittää vuosien mittaan ehkä. Niinkuin tuo hitaus tässä laittamassani linkissä.
En valita sillä en ollut paikalla ja kyseinen soitinryhmä on vieläkin näkemättä. Harmi näin! Olisi kiva valittaa ja nähdä tämä yhtye.
 
http://www.iltamakasiini.fi/artikke … sta-rajua-kritiikkia-nyt-olen-ollut

 
Kerrankin toimi hyvin vaikka olin omalla autolla liikenteessä. Ilmainen parkkis, tosin liekö ihan virallinen muutenkaan, mutta kävelymatkan päässä eniveis. Ja pääsin tosi kivuttomasti Kehä III:lle ja kotia kohti. Junaan jonottojat tosin näytti olevan asia erikseen, aivan sairaat jonot. Olin myös paikalla heti porttien avautuessa, joten kun hoidin syömäpuolet pois heti alkuunsa niin olin varmaan eka asiakas burgerikojulla. Tosin siinäkin meni 30 sekuntia että Electronin maksua hyväksyi, joten illan edetessä myöhemmillä asiakkailla on saattanut mennä odotteluksi. Joillain muilla festareilla oon myös väkimäärään nähden nähnyt enempi ruokakojuja. Huvitti myös toi vippialue lavan edessä, edes Rammsteinin aikana se ei ollut lähelläkään edes puolillaan, muun yleisön "eturivi" olikin melko kaukana lavasta. Plussaa tosin siitä, että lava oli tarpeeksi korkea.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=68198