Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Efektiloopin käyttö akustisen kanssa
Aika:27.02.2017 19:05
Moi.
 
oksatboys: En ihan tuota aloittajan kysymystä tajunnut :D mutta joo siis ostamalla tai askartelemalal sopivan piuhan saa tuohon looppiin efektit.
 
Minä ainakin tulkitsin tuon ~1,5 vuotta vanhan kysymyksen kaipuuna käyttää Acoustimaxia mikserinä niin että magneetimikin signaali menisi ketjutettujen petaalien kautta Efektilenkin paluuseen ja piezo suoraan Acoustimaxiin.
Ja jollain tapaa balanssiin saatu magneetti/piezo mökä Acoustimaxin ulostulosta seuraavaan vahvistusasteeseen.
 
Eli periaatteessa samalla ajatuksella -vaikkakin tietysti toiseen suuntaan- kun miksaustiskin insertistä raiturille signaalia ryöstettäessä.
 

 
Periaatteessa homma saattaisi toimiakin kunhan efektilenkki on tietyllä tavalla kytketty, eli signaalin saa syötettyä sisään niin että mitään ei mykisty tai kuormitu väärin.
Eipä tuossa mitään pitäisi rikki mennä jos kokeilla haluaa.
 
Ajatuksessa reitittää singnaalit eri mikeiltä tuolla tavalla on tiettyihin tilanteisiin toki kiistatonta hyötyäkin, mutta kai sitä löytyisi enemmän mikserin kaltainenkin purnukka jossa olisi tasonsäätökin valmiina.
 
Ketjun aloittaja on pari viikkoa sitten ollut aktiivinen joten kaipa hän tulee asiaa valottamaan syvemmin jos tuntee tarpeelliseksi.
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=228124