Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sustain65
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vanhaa vai uutta? Missä innovaatiot?
Aika:01.12.2016 21:24
steelduck: Älä nyt, Taylor Swift on tehnyt kitaroinnista taas ihan coolia nuorisolle ...
 
Sattuu olemaan aivan täsmälleen totta oman tyttäreni osalta! Ja Swiftin jokusen vuoden takainen Red albumihan onkin kyllä hitsin hyvä.
 
Ja kitaran soittamisessahan on kyllä tapahtunut paljon sitten 90-luvun, ei modernin metallin tai alternative popin/rockin kitarajuttuja mielestäni oltu vielä silloin kajautettu ilmoille. Voi tietysti olla olla että olen vain tietämätön, mutta en muista 90-luvulla tai aikaisemmin kuulleeni esim. nykyisen Amorphiksen, Jinjerin tai Epican kuuloista soitantaa. Toki palapelin palasia on lainailtu vuosien ja vuosisatojenkin takaa, mutta on siellä uuttakin seassa.
 
Josko teknisistä innovaatioista sitten. Ihan valtavastihan on tapahtunut kitaroihin liittyvän tekniikan alueella viime vuosina tai vuosikymmenenä. Ylempänä olikin jo lueteltu monta kehitysaskelta.
 
Omat innovatiivisiin tuotteisiin kohdistuneet hankinnat parilta vuodelta: Two Notes Torpedo, Axe FX II XL+ ja kaappimallinnoksia, Digitech Trio, EZDrummer 2/EZKeys/EZMix, Gibson Les Paul Classic 2015, Godin Summit Classic Convertible (2 x humbucker/P90/single coil). Eivät todellakaan itsessään tee minusta soittajaa, mutta auttavat oppimisessa kyllä.
 
Kuinka käsittämättömän suuria ihmeitä tekeviä asioita insinöörien oikein pitäisikään kehittää, että kaikki saataisiin tyytyväisiksi? :)
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=233711