Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:musamies
Alue:Koskettimet
Aihe:10-vuotias kosketinsoittelija
Aika:20.11.2016 22:14
U.Honey: Riippuen budjetista ostaisin lapselle uuden tai käytetyn sähköpianon (tai akustisen pianon jos naapureista ei tarvitse välittää), ja sitten laittaisin pojan pianotunneille. Jos haluat että lapsesi oppii soittamaan, niin tämä on se tärkein asia. Aika harva oppii soittamaan ilman ohjausta.
 
Itsellä on ollut oikein hyvä harjoitteluväline digistagepiano, mutta en pitäisi yhtään hullumpana ideoiden antajana vaikka tuollaista Casiota, jossa on kaiuttimetkin. Itsekin kaipaisin lisäleluksi tuontapaista monipuolista hassutteluvehjettä.
 
Omasta mielestä klassisen pianonsoiton opetuksen koulukunta nostaa aloittamisen kynnyksen ylös. Aloittamisen kannalta on huono lähtökohta tähdätä heti konserttipianistiksi. Toisaalta omat tiedot pianonsoiton opetuksesta on siinä mielessä puutteelliset kun juuri itse olen jäänyt suurelta osin paitsi suorasta ohjauksesta, mutta koska omaa mielenkiintoa on, seuraillut mikä vaikuttaa coolilta tai mielenkiintoiselta ja pyrkiä tekemään samoja asioita, mutta omalla tavalla...
 
Yksi parhaita opettajia on kuunnella monipuolisesti musiikkia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=233596