Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Putkien esilämmitys turhaa?
Aika:15.11.2016 13:46
No järki käteen. En minä ainakaan lähtisi kuumaa vahvistinta viemään pakkaseen, vaan antaisin sen jäähtyä huoneenlämmössä rauhassa jonkin aikaa ennen kuin edes isommin sitä siirtelisin. Joskus voi olla keikan jälkeen tiukka aikataulu ja ravintolahenkilöstö haluaa lähteä himaan ja itsekin haluaa lähteä himaan. Kai siinä aina joutuu tekemään vähän kompromissia ja koittaa parhaan järkensä mukaan toimia kulloisessakin tilanteessa. Kunnolliset keikkakaset voi olla ihan perustellut vaatimattomammallekin maankiertäjälle.
 
Putkivahvarit ovat enimmäkseen kestävieä ja yksinkertaisi rakkineita. eiköhän ne jonkin verran ainakin kestä vähän epäkurantinpaakin kohtelia, mutta eihän siitä nyt mitään haittaa ole kytkeä ensin virrat ja standy vasta hetken päästä. Ja monestihan se on näppärintä napata vahvari hiljaiseksi pelkästään stanbykytkimestä.
 
Ei stanby kuitenkaan liene mikään välttämättömyys vaan pelkästään käytännöllinen ominaisuus. eihän sitä edes kaikkiin vahvistimiin laiteta (siis putkivahvistimiinkaan). Trankkukoneet käynnistyy niin nopeasti että on ihan sama sammuttaa tai käynnistää koko vahvistin tarpeen tullen.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=233549