Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:musamies
Alue:Livetoiminta
Aihe:Minimikseri ilman auxeja, saako kaikua silti purkista
Aika:05.11.2016 19:31
Rallattelija: Heliconia voi myös käyttää helposti muissakin jutuissa kuin vain ainoastaan trubahommissa vaikkakaan henkilöt jotka sekoittaa ääntä niillä taskulaskimillaan eivät välttämättä ole niin kovin hyvillään signaalitielle kytketyistä turhakkeista. Eniten saisit varmaankin rahoille vastinetta ostamalla jonkun digitaalisen räkkimikserin jos omistat jo Padin johon saa ladattua ohjaussoftat.
 
Mun omien testailujen perusteella esim. QSC TouchMix:issä on ne ominaisuudet mitä omatoimitouhuissa tarvii. Itse hommasin käytettynä sen isomman version oliko n. 1000 eurolla musiikkiliikkeestä. Tuo ei ole riippuvainen iPad:istä tms.
 
Kannattaa olla hyvinkin hereillä mitä noissa erilaisissa pikkuvehkeissä tapahtuu. Sekin hyvä muistaa, että nyt myös monessa aktiivisessa äänentoistosetissä on yksinkertaiset mikseriominaisuudet, jotka on juuri trubahommaan tarkotettu.
 
Mä en ole kovin innoissa räkkiefektilaitteista koska täyden hyödyn saaminen edellyttäs myös monipuolista mikseriä. Ehdottomasti sitä mieltä, että uusissa digivehkeissä on vastinetta enempi rahalle ja vaivalle.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=233435