Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Priour Pruet
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Ilmaiskeikat
Aika:19.10.2016 19:08
Province:
Mutta asiaan - kaikki ilmaiskeikkatarjoukset ja Open Staget on raflojen keksimiä juttuja, jolloin live saa jengiä tulemaan ilman kustannuksia ja myyntiä on!

 
Tämä on niii-iin, niiiiii-iiiin järjetön väite, että olen nyt hekotellut pari minuuttia ääneen. Kyllä siinä olis porukoilla naurussa pitelemistä jos joku pläjäyttäisi tiskiin rafla-idean: "Hei, perustetaan kuppila, bändit pelkillä ilmaiskeikoilla sekä Open Stageja myös ohjelmistoon. Pian rahaa tulvii ikkunoista."
 
Jos nyt hyvänen aika Open Staget olisi jotain rahantekokoneita, niin miksi niitä sitten raflojen tarjonnassa on ihan promillen murto-osa? Ja sama juttu ilmaiskeikkoihin. Kyllähän niitä bändejä jotka vaikka ilmaiseksi haluaisivat esiintyä riittäisi loputtomiin, niin miksi sitten niitä ei käytetä suuressa määrin enemmän hyödyksi?
 
Ja sitten tiedoksi, että on olemassa myös sellainen diili kuin lipputulodiili. Siinä esiintyjä saa lipputulot tai suuren osan lipputuloista. Että jos nyt ajattelee raflojen tienaavan ilmaiskeikoilla, niin niille rafloille voi tarjota vaihtoehdoksi tätä lipputulodiiliä. Mutta tiedän myös, että raflapuoli ei hirveän mielellään katsele tyhjää tai tyhjähköä salia koko iltaa tai edes suurta osaa illasta. Myös sillä, että vaikka sali olisi täynnä ei heti raflan mieltä täytetä, vaan sen täyden salin pitää myös ostaa siltä raflalta jotain.
 
Olen itse sekä keikkajärjestäjä, että myös esiintyjä. Esiintyjät joita järjestämilläni keikoilla on käynyt, ovat kaikkea suurten ikuisten legendojen ja ikuisesti tuntemattomiksi jääneiden harrastajabändien väliltä. Ja joistain tuntemattomista harrastajabändeistä joita olen buukannut on myös sitten kasvanut jo legendoja jotka eivät pikkurahalla enää keikkaile.
 
Joten kokemusta näistä jutuista on.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=233240