Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:RaskasMielinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Back on tracks aka apua tarvitaan!
Aika:15.10.2016 02:14
steelduck: Tuolla Blackstarilla pärjäät kyllä alkuunsa ilman mitään pedaaleja. Siinä on hyvä "metallisärö" ihan itsessään. Eli osta ensin kitara ja tuo Blackstar ja soittele muutama kuukausi ja sitten mieti mitä speduja tarvitset.
 
Youtube on mainio mistä voi katsella mitä milläkin efectillä saa aikaan.

 
Samaa mieltä.
 
Metallimusa on niin laaja ja subjektiivinen käsite, että on hyvin vaikea sanoa tarvitaanko just sun makuun loppujen lopuksi sitä säröpedaalia vai ei - ja (melkein) minkä tahansa vahvistimen kanssa. Luukutin tänään sydämeni kyllyydestä yhtä 50-wattista täysputkista todellista gain-monsteria, mutta kyllä se soundi vaan tiukkeni/parani vielä entisestään, kun laittoi eteen klassisen Maxon OD808 -padaalin (särö nollilla ja volume täysillä).
 
Tuolla Blackstarilla pääset kuitenkin hyvin alkuun. Lisäksi siinä on muistaakseni kuulokeliitäntäkin (ainakin omassa Blackstar HT-1R:ssäni on). Ei mikään maailman paras kitarakaappi/kaiutin-mallinnus, mutta menettelee.
 
Se olisi kuitenkin mielestäni kohtuu tärkeää, että tuo HT-5 on nimenomaan HT-5R eli reverbillinen eli kaiullinen versio. Etenkin kuulokesoitossa voi alkaa tympimään jos ei ole tilaefektiä. Tai sitten hankit jonkun reverb-pedaalin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=233237