Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Metalkallo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Seymour Duncan
Aika:05.10.2016 00:59   (muokattu 05.10.2016 23:56)
Tullut kokeiltua eri magneetteja SH-6b:ssä eli Distortionissa (talla), paras selvästi alnico 5 joka tekeekin tuosta mikistä aikalailla SH-4:n eli JB:n.
 
Tuli kokeiltua myös SH-6n kaulamikkiä tallan paikalla alnico 5 magneetilla ja sinne se jäi tallaan, sen verran hyvä tuossa omassa SG:ssä. Tietty piti kääntää se toisinpäin, eli duncan teksti kohti kaulaa koska ne säädettävät ruuvit mikin päällä on tallamikeissä kohti tallaa. Tuo kaula versio alnico 5:lla on JB sekin, mutta alempi tehoisempi kuin normi talla versio mikä tekee pienen eron, mun mielestä parempaan suuntaan. Tuo SH-6n A5:lla on siis kuin pieni tehoisempi JB. Kaula SH-6 on 13k ja talla 16.6k. Eli jos haluaa pienitehoisemman JB:n, niin tuo SH-6n kaulamikki alnico 5 magneetilla on hyvä.
 
Distortionissahan tosiaan on aika paksu tuo keraaminen magneetti, mutta ihan hyvin sai tuollaisen normi paksuisen magneetin pysymään sisässä kun otti mikin sivuissa olevat mustat muoviset palkit pois. Nuo palkithan siis vain lisäävät korkeutta silloin kun keraaminen magneetti on sisässä.
 
EDIT: Kokeilin vielä talla distortionia tallassa ja huomasin, että talla versiolla on enemmän bassoa ja ehkä hiukan tiukempi soundi. Kaula versiolla soundi on hiukan ohkaisempi ja enemmän vintagempi. Eli SH-6N A5 magneetilla tallan paikalla on kuin hiukan ohkaisempi ja vähempi tehoinen JB.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=53612