Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rallattelija
Alue:Livetoiminta
Aihe:Akkukäyttöiset PA:t
Aika:02.10.2016 23:52
Mietin mitä sä niillä akkukäyttöisillä PA kamoilla siellä korvessa edes tekisit? Vetäisit talitiaisille vähän metalcorea? Jos nyt kuitenkaan et oo vetämässä mitään show-meininkiä korven asukeille mutta haluut kuunnella musiikkia niin mikset vaan hommaa akkua ja ihan tavallisia reteoita? Ja jos reteoiden liittäminen suoraan akkuun ei onnistu niin sitten hommaa lisävarusteena sen invertterin. Meitin landella on mankka ja sen saa toimii suoraan 12V jännitteellä ja hyvin toimii.
 
Mutta jos asia on nyt jostain äänen paineesta kiinni, ettei noista gigantin systeemeistä saa tarpeeksi volyymiä niin sitten voit ihan huoletta ostaa tuollaiset akku PA kamat. Kyllähän se jo tiedetään että äänenpaine korvaa laadun. Varsinkin kun ollaan mökilä örveltämässä tuhannen päissään ja yritetään huutaa vierustoverille asiaa musiikki mökän yli siinä onnistumatta niin se on ihan sama mitä ne kaapit suoltaa ulos.
 
Toki voin olla hyvinkin väärässä niistä taustoista miksi kyselit akkukaiuttimien perään. Toi on silti yksi totuus muiden joukossa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=233046