Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:saastara
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Varustelukierteen mahdottomuus
Aika:01.10.2016 16:06
Tunnistan kyllä ton tunteen, mutta luulen, että se, ainakin omalla kohtaa, liittyy enemmän näkemykseen ja makuun, eikä niinkään karttuneeseen ja päivittyneeseen laite- ja softakatraaseen.
 
Näin karrikoiden todeten, luulen, että alkutaipaleen 'oikeat miksaajat' on kaikista huonoimpia koko hommassa. Kun sitä aloitteli, sitä vaan väänteli innoissaan nappuloita, lapsenmielellä fiilisteli juttuja ja ennenkaikkea intuitiivisesti teki musiikillisesti mielekkäitä, siistejä tai mielenkiintoisia ratkaisuja. Sit kun tulee vähän kokemusta ja innostusta, siirtyy mieli ja fokus salakavalasti siihen miltä asiat soundaa, onko tää hyvä, soundaako tää siltä kuin x, voiko noin paljon kompuroida, pitääkö korostaa tätä jos haluaa tota, miten tää kuuluu tehdä jne.. Ja siinä helposti katoaa semmoinen musiikaalisuus kun on kiire tehdä oikeasti hyvää soundia (tm).
 
Sitten kun vuosia tulee lisää, toivon mukaan vielä se opittu taito asettuu sille pelkääjän paikalle takaisin, ja päästää sen intuitiivisen musikaalisuuden takaisin rattiin.. Koska loppujenlopuksi se on se ainoa asia millä on väliä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=233124