Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tykki
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Carvin vai Suhr?
Aika:09.09.2016 19:37   (muokattu 09.09.2016 19:42)
vvaltsu: Lähdetään siitä, että molemmat on yhtä laadukkaita ja helevetin hyviä keppejä. Molemmat mulla nököttää tuossa telineessä, ja seisovat työnlaadun osalta samalla viivalla.
 
Mikit on Suhrissa enempi vintage, ja ne on omimmillaan ihan kliinistä tukkaheviin asti. Carvinin M22-sarjan mikit on enempi heviin suunniteltu, ne ei kliineillä ole ihan niin hyvät mutta ne soveltuu jo sitten ihan metallin veivaamiseen. Suhrin mikit on pienemmän outputin takia hiukan erottelevammat. Molemmat kyllä hiton hyväsoundisia, ei siinä.
 
Aktiivielektroniikka on noissa Carvineissa vain lisänä. Aktiivipiiri pois kytkettynä kitara kuulostaa samalta kuin sellainen kitara, jossa niitä aktiiveja ei ole ollenkaan. En ole tätä testannut, mutta näin sen pitäisi olla.
 
E: Ton option 50:n kanssa olisin varovainen, kuvien perusteella maalauksen suunnittelu on aivan arpapeliä.

 
Kiitos vastauksesta vvaltsu. Olen siis valinnut maalauksen jota Carvin on aiemminkin tehnyt, siis näyttänyt heille kuvan aiemmista custom-maalauksista että tällaisen maalauksen haluaisin omaani. Näytin aluksi erilaisia kuvia ja sanoivat, että eivät ala mitä tahansa kuvioita tekemään ja olisi parempi jos valitsisi jonkun heidän malleistaan ja selasin aikamoisen läjän heidän aiempia kitaroita ja custom maalauksista sitten löysin mieluisan. Ei pitäisi ola mitenkään ihmeellinen vaikka en maalari olekaan, värisävy joka vaihtuu (feidautuu) toiseksi muutamalla kauneusviivalla. Toivottovasti osaavat aiempia maalauksiaan tehdä laadukkaasti.
 
Homma on siis sitä myöten valmis että ilmoitat että kaupat tehdään ja laskua tulemaan. Kivana yllätyksenä sain kullatut nauhat ilmaiseksi ja postimaksut ovat samat mitä USA:n sisällä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=232935