Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mpekkanen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Soittokamat, joista olet tykännyt
Aika:29.08.2016 19:15
Slideputkella tykkään soittaa ja keraamiset putket ovat minulle osoittautuneet hyväksi. Toki muillakin voi soittaa, mutta itselle tuottaa hieman ongelmia kun soitan slideä pikkurillissä ja monesti putkien koot ovat aika suuria. Kaupoista on vain pienempiä kokoja hieman vaikeampi löytää, vaikka nykyään on slideputkiakin lähes joka kaupassa ja valikoima on kyllä parantunut ihan huomattavasti. Tosin tällä hetkellä on itsellä useita erilaisia putkia ja uusille ei ole ainakaan toistaiseksi tarvetta.
 
Myös avoin G-vire on varmaan mukavin, mutta monenlaisia muitakin tulee käytettyä slidesoitossa.
Tykkään myös ihan omanlaisista slidevireistä ja soitan myös ukulelea ja balalaikkaakin slidellä.
 
Jollainlailla on joku ihme hinku löytää myös nykyään hieman erikoista tai halvemmista soittimista se oma juttu ja vire, jolla ne toimivat. Lähes aina jokainen ehjä soitin soi melko hyvin jonkinlaisella virityksellä tai slidellä. Useasti sellaiset normivireellä parhaiten toimivat monipuoliset soittimet eivät niin kiinnosta.
Aikaisemmin piti kaikkien soittimien olla kalliita, mutta nykyään on ihan sulassa sovussa niin halvat kuin hieman arvokkaammatkin soittimet.
 
Paljon voisi luetella soittimia, joissa on ollut jotain hyvää. Jotkut ovat olleet monessakin hommassa jopa todella hyviä, mutta en tiedä olisiko mitään sellaista soitinta kuitenkaan jota ei voisi jollain muulla korvata.
 
Yleensä minulle toimii yksinkertaiset ratkaisut paremmin kuin vaikka kitarat, joista saa erilaisilla kytkimillä ja nappuloilla älyttömästi erilaisia soundeja. Mielummin yksi mikki kuin kolme, jos pitäisi näin äkkiä jotain heittää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=232831