Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tuulakatriina
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Presonus Inspire audio Interface 1394 kokemuksia
Aika:14.08.2016 13:22
anapena: Vanhahan tuo on, joten jos olet tuollaista hankkimassa, niin olisi hyvä että saat testata sen toimivuuden omassa koneessasi ennen maksua, tai sitten muuten avoimella kaupalla. Toimiessaan varmaan ihan ok purkki. Cubasesta pitäminen on makuasia, niin kuin on kaikkien softien kohdalla. Halvalla nuo pitää saada, muuten ei järkeä.
Mikähän käyttöjärjestelmä sulla on? Onko sulla firewire-liitäntä?

 
Kiitos vastauksestasi! Tuo oli myynnissä Tori.fi:ssä ja olen vasta harkitsemassa asiaa, tutkailemassa, mitä tarvitsen ja halun ja paljonko haluan satsata jne. . En ole ollut vielä myyjään yhteydessä. Ainakin hän ilmoituksessaan vakuuttaa, että on toimiva. Firewireä ei ole koneessa, siitä olisinkin myyjältä kysynyt. Ilmoituksessa on siten, että firewire-kaapeli ulkoinen virtalähde. Tämä ei vielä sano minulle mitään, mitä hän sillä tarkoittaa. Luin netistä, että on olemassa usb-systeemillä toimivia adaptereita tälle firewire-kytkennälle kuitenkin... Joo, en muutenkaan tiedä, olisiko tuo sopiva, sillä siinä on kaksi paikkaa kitaroille, mihin ei ole tarvis. Tosi kosketinsoitin/keabord on, joka tulisi voida kytkeä äänikorttiin- vaan voiko, jos se kerran on tarkoitettu kitaroille??
 
Onko 70€ liikaa? Mukana tulee 4dvd:tä, sisältäen siis Cubasen ja lisenssit... Katsoin Amazonista, että 55puntaa ja n. 7puntaa skipping. Halvempi siis, mta onko kaikki kunnossa...Softat ilm. mukana kuitenkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=232690