Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sergei Fallinen
Alue:Aloittelijat
Aihe:Korvakuulolta soittaminen
Aika:12.08.2016 00:43
Golonja:Olen soittanut alle vuoden ja en todellakaan saa kitaraa vireeseen ilman viritintä joten onko korvakuulolta soittaminen ja ylipäätään kitaransoitto multa poissuljettua toimintaa?
 
Joo. Kukaan, joka on soittanut alle vuoden, ei voi kehittyä soittajana. Eiku
 
Treeniä vaan. Jotain ihan yksinkertaisia riffejä ja laulumelodioita alkuun, tai hyvin yksinkertaisten biisien sointuja. Alotat vaikka siitä kitaran virittämisestä. Pakotat ittes joka kerta ennen soittamisen aloittamista virittämään kitaran korvakuulolta (väännät epävireeseen jos ei valmiiksi ole). Jos ei aluksi ihan putkeen mene, korjaat mittarilla. Parin päivän, viikon tai kuukauden päästä huomaat, että menee jo paljon lähemmäksi kuin aluksi.
 
Tämä on sellainen osa-alue, että kehitystä voi olla vaikea seurata, joten kannattaa huolehtia että ihan oikeasti varaa säännöllisesti siihen aikaa ja myös käyttää sen ajan tehokkaasti ja keskittyen. Menee muuten niin helposti siihen, että satunnainen rämpyti-rämpyti-ja sitten kun tulee tänka på, kitara saman tien kaappiin. Mieluummin niin, että kello soimaan ja puoli tuntia etin tätä biisiä otelaudalta vaikka talo syttyisi palamaan. Ja onnistuin tai en, ei stressiä. Kehitys tulee ajan kanssa ja yöllä kun nukut.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=232664