Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Metalkallo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Rokkistarojen kitarakamat (Esittelyt ja miten saada "se" soundi)
Aika:06.08.2016 20:11
tumppusormi: Luin joskus aiemmin että olisi haastattelussa sanonut käyttävänsä ja kokeilevansa aina uusimpia/parhaimpia kamoja (tuossa oli lähinnä vahvistimista kyse). Red house biisi on ainakin jokusen kerta soitettu Gibson SG:llä. Taisi olla SG käytössä myös studioäänityksessä tuon biisin kohdalla. Vahvistava linkki jää nyt uupumaan mutta sanoisin että oli ainakin kohtalaisen kamatietoinen, siis soittokamojenkin osalta. Olisi saattanut elää pidempää jos olis tiennyt niistä muistakin kamoista fiilistä paremmin.
 
Sitten aiheeseen liittyvä kyssäri.
Mitä kieliä Zakk Wylde käyttää ja millaista plektraa? Harjoittelun kohteena on Crazy babies riffi ja paksun kielen pinch harmonic tuottaa vähän ongelmaa. Eniten kiinnostaa mitä käytti vuonna 89 ja onko nykyisin käytetyt kielet ja plektrat eri kuin tuon vuoden 89 aikaiset.

 
Haha, arvelinkin vitsin tulevan sieltä jossain vaiheessa, vaikka totta kylläkin. :)
 
Näistä linkeistä löytyy ainakin vinkkejä mitä Wylde käyttänyt/käyttää:
http://www.uberproaudio.com/who-pla … yldes-guitar-gear-rig-and-equipment
 
http://www.groundguitar.com/zakk-wylde-gear/
 
Dunlopin 10-60 kieliä kait ja pudotetulla vireellä 10-70. Mun neuvo on kuitenkin, et sormista se lähtee aikas paljon et kantsii soittaa sen koon kielillä joille omat sormet sopii, ja plektra joka tuntuu itselle parhaalta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=230766