Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:gonza
Alue:Klassinen
Aihe:kuinka nero luo teoksensa?
Aika:29.07.2016 01:03
megatherium: popin monotoniseen rytmiikkaan perustuva jumputus on tarkoitettu epälukuisalle joukolle joka ei milloinkaan ymmärtäisi klassisen musiikin mestariteosren korkeimpia totuuksia.

Muovikassin käyttäjät ja kaupassakävijät eivät kuunaan päivänään voisi ymmärtää solun lipidien määrän aktiivista tasapainotusta solun organellien välillä.
He varmasti menisivät k-markettiin ostamaan vuittonin laukkua ja pakkaisivat sen kassalla muovikassiin ja menisivät parkkipaikalla odottavaan de tommaso panteraan jossa soisi beethovenin pieni yösoitto, joka olisi popmusiikkia ja joka ei totuuden tavoittelussa yltäisi yhtä korkealle kuin maksalaatikko. he eivät milloinkaan ymmärtäisi hans välimäen korkeatotuuksista jäätelöä jossa on pieniä kiviä sisällä, kuten ei ukko.nooan säveltäjä ymmärtänyt palestrinasta tuon taivaallista eikä täten milloinkaan voinut saavuttaa läseskään niin elämää suurta tasoa kuin säveltäjtät joiden musiikki oli suoraa puhetta jumalta sibeliuksen kaikki teokset, huonoimmatkin joita ei ole pesevät mennen tullen pesiksen, tuksun, karjalaisen, saiken ja mellun haparoivat yritelmät joille ei paljon arvoia voi antaa
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=9&t=231493