Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:frogi
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Ikuisia hetkiä aloitti
Aika:21.07.2016 16:21
sticky fingers: En osaa sanoa onko paketissa vai ei. Ongelmakohtia saa ja toki pitääkin osoittaa jos sellaisia näkyy, mutta itse en ymmärrä, miksi ongelma pitää tehdä asiasta jonka ei tarvitse ongelma olla, kuten esim. se että kukaan ei ole defaulttina tohon järjestelmään sanonut, kuka PA:n toimittaa ja kenen vastuulla se on.
 
Onko se olevinaan edes muuta kuin portaali, josta mahdolliset sopijapuolet löytävät toisena? Toki voidaan miettiä, voidaanko palvelua sanoa silloin välityspalveluksi, mutta ei kai se systeemistä täysin tuhoon tuomittua tee. Etenkin, kun tarkoituksen sanotaan olevan ainakin alku(eli rakennus-) vaiheessa olevan periaatteessa ilmainen. Tuo palveluhan osoittaa arvonsa jo siinä, että tilaisuuden järjestäjä saa ummikkona yhteyden vaikkapa kolmeen artistiin, joiden kanssa voi keskustella mahdollisen keikan yksityiskohdat. Jos tilaaja sitten heti kättelyssä sanoo, että jonkinlainen äänentoistojärjestelmä pitäisi artistin tuoda mukanaan, niin siinä paikassa voi artisti sanoa, että ei onnistu, jos näin haluaa. Tottahan toki toi jättää paljon asioita auki ja sovittavaksi, mutta en näe sitä suurena miinuksena, että järjestelmä itsessään ei oletuksia puitteiden järjestelyistä.
 

 
Tää on varmasti totta. Sulla on varmasti laajempi kokemus kuin meikällä, omat kokemukset on lähinnä positiivisia tai neutraaleja. Varsinaista veivausta ei itelle oo tullut vastaan ja kaveripiirissäkin näitä on vähän.
 
Mut joo. Silti mä sanoisin, että antaa poikien(?) yrittää.

 

 
//////
 
Kiitoksia kommenteista. Palvelun ylläpidolla on tosiaan yhtälailla vastuuta taiteilijan toiminnasta kun huuto.netissä on siitä että joku saa tilaamansa tuotteen. Paitsi, että me olemme kiiinnostuneita siitä, että taiteilijat löytävät keikkoja ja ihmiset esiintyjiä ja sen vuoksi tulemme kehittämään artistien ratingia ja muuta huonojen kokemusten minimoimiseksi. Siihen, että onko tarvetta mobiiliaplikaatiolle vastaan, että nykyään suurempi osa nettisivujen liikenteestä tulee kännyköistä, joten se on suhteellisen luonnollinen jatke.
 
Tässä ei lähtökohtaisesti olla nyhtämässä artistila mitään vaan mikäli tällä palvelulla josasin vaiheessa on enemmän käyttäjiä, on mahdollista myydä jotain lisäarvopalveluita, jolla kehitys rahoitetaan.
 
Useimmissa palveluissa suurin osa käyttäjistä ei maksa mitään ja vähemmistö siirtyy Premium-palveluiden kategoriaan.
 
Ehdottomasti tulemme myös kehittämään palkintoja ja kannustimia palveluun liittymiselle ja sen käyttämiselle.
 
yst. terv. Robert Ramstedt
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=231736