Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Defner
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Art Tube MP putkietuaste ja häiriöäänet kiusana
Aika:04.07.2016 17:45   (muokattu 04.07.2016 17:45)
SirElwood: Ihan ensin haluan sanoa, että minen Art Tube MP ei pidä minkäänlaista häiriöääntä (putki on se sama mikä siellä on jo vuosia ollut). Joten ulkoisten häiriötekijöiden epäilen olevan asialla. Atarin FM-synteesi efektejä tuo muistuttaa (tulee mieleen combat). :D Liekö jostain tulee nyt oskillointinti läpi... EDIT: Huono kontakti voi olla yksi syy.
 
Esimerkiksi led-valot, tietokoneet, hakkurivirtalähteet, himmentimet ja jopa sähkömoottorit (pesukone yms.) voivat tehdä monenlaista kiusaa. Asumismuodosta riippuen häiriö voi tulla pahassa tapauksessa jopa naapurista.
 
Ei tuo sinun setuppi ole niin erikoinen etteikö se toimisi, jos oletetaan että laitteet ovat kunnossa, piuhat ehjiä, maadoitukset kunnossa jne. Joten ulkoisten häiriölähteiden kimppuun lähtisin itse. Tältä pohjalta.

 
Kiitos molemmille vastauksista! Asun tosiaan vanhassa omakotitalossa, jossa sähköt on vedetty vähän niin ja näin. Alakerrassa oleva treenikämppä on tosin siihen nähden yllättävänkin hiljainen. Siitä puheenollen testasin tuota etusta reeniksen Yamahan MG10 XU- mikserissä ja sama häiriöääni siinäkin. Pitänee ilmeisesti testailla vielä lisää. Palataan asiaan jos/kun jotain selviää.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=232310