Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Taisto Guitars
Aika:03.06.2016 08:05   (muokattu 03.06.2016 08:05)
Nyt näyttää siltä, että on oikeasti lähdetty tekemään kunnon merkkiä suomeen. Tuotteet ovat selkeitä muotoilultaan ja värimaailma on selkeästi funtsittu ihan loppuun saakka (ei mitään loimupuu, helmiäiskoriste, blingblingiä, vaan ihan Aallon ja marimekon perässä suomalaisen teollisen muotoilun ihanteita kunnioittaen niinkö funkkista ). Myös merkki on selvästi mietitty huolellisesti "Taisto" on supisuomalaiskansallisromanttisia mielikuvia herättävä, mutta taipuu ulkomaan elävänkin suuhun eikä ole skandeja ja on lyhyt ja ytimekäs.
 
Kitaran muotoilu on aikakin turvallista, mutta ilman muuta funkkista ja nuo kitarat ulkoasullaan viestivät, että ne on tehty soitettavaksi (mutta menee myös tyylikodin sisustuselementtinä siihen Aaltovaasin viereen).
 
Speksejä lukiessa tuli mieleen, että laaturautaan on satsattu ja jos ne on tehty suomessa niin aina plussaa siitä. Hinnasta ei ole tietoa, mutta sen täytynee olla jossakin 1500 euron ja 4500 euron välillä. Liian halpa ei voi olla uskottavuuden takia ja oikeastaan samasta syystä se ei voi olla liian kalliskaan. Jos ne on oikeasti tehty suomessa käsityönä, niin pitää niiden vähän maksaakin ei muuten porukat osta.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=232088