Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Luuviulu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Piti raken hyvä Tele ja epäonnistuin täysin. Miks??
Aika:13.05.2016 23:07   (muokattu 13.05.2016 23:11)
Mikit on Fender `52 Tallas ja Kaulas DiMarzio Twang King. Talla on Fender Telecaster Selection:in 6-Palainen intonaation takia ja virittimiks laitoin Gotoh Doubble Lock:it. Sähköt ja katkaisijat on Fenderin Japanin Tele:st otettu. Satula on Grafiittia.
Body on Mäntyä, kaula on Leppää ja otelauta Ruusupuuta, nekin on oikein hyvät Squier Vibe:n puut, eli sitä Squierin parhaint sarjaa. Jottei humise putkivahvareis, niin kaikkialle on ängetty Kupariteippiä viel siellä jo valmiina olleen kuparimaalin päälle
 
-Tossa nyt on osat niin hyvät, että on vaikea keksiä parempia, mutta Teleltä toi kitara ei ollenkaan kuulosta. Huminaa ei ole kyl sit todellakaan lainkaan, vaikka ton Fender `52 pitäis olla oikein ongelma-tapaus huminan puolesta, eli Kuparin tekemä Faradayn Häkki onnistui, mutta itse Tele ei todellakaan onnistunut.
 
Siit puuttuu kaikki Telen (räkäisyys) ja Twängi, vaikka mikki on nimeltäänkin oikein Twangi-Kunkku.. -Ja Fender `52 Tele-Mikkikään ei kuulosta Teleltä, vaikka pitäis olla Fenderin paras Tele-Mikki ja maksoikin 82e.
 
-Kitara kuulostaa kyl erittäin todella äärettömän hyvältä, mut ei lainkaan "Räkä-Teleltä". Samaa mieltä oli ystäväni, joka työkseen on n.20v kitaroita myynyt, että todella hyvältä kuulostaa, muttei lainkaan Teleltä. Toi kuulostaa täydelliseltä sellaselta Blues- / Jazz-Stratolta, jota soitetaan sellasessa pikku-klubissa, joissa on näkyvyys alle metrin sikarin peittämän savusumun takia.
..eli missä on vika?? Noita molempia mikkejä on kehuttu parhaiks Tele-Mikeiks, joten sellaset hankkisin. Voiko kaula vaikuttaa soundiin liikaa, kun ei ole Vaahteraa?? Ääni on älyttömän tumma, mutta hyvä ja täysin väärä mulle.
 
-Jos vaan soittaisin sellasta genreä jota kuvailin, niin sit toi ois täydellinen, vaan kun en soita. Mul on Fender American Standard 2013 Telecaster, vai oliko se 2014, no se jossa on ne Fender Custom Shopin mikit originaalina, niin se malli ja kun verrattiin sitä tohon, niin ero oli kuin hevil ja teknol. Se Custom Shopin -mikki-Tele kuulostaa todella hyvältä, mutta ajattelin, että kaipa sitä voi parempiakin Telejä tehdä, mutta mä kyl epäonnistuin täysin mitä tulee soundin Twängiin & Räkään, tms.. -Miksi?? :/
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=231908