Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oksatboys
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Halpismerkit bändihommissa
Aika:04.05.2016 16:03
Ei se merkki sinänsä mitään kerro vaan vehkeen hinta. Toki on merkkejä jotka tekevät tuotteita enemmän kuluttajille ja toiset taas pelkästään ammattikäyttöön. Sanoisin että samassa hintaluokassa vehkeet ovat noin suunnilleen yhtä hyviä/huonoja merkistä riippumatta.
 
Behku on viimeaikoina kohentanut profiiliaan huomattavasti eikä esim ada8000/ada8200 ole koskaan mikään kelvoton ollut. Uudet digitiskit kelpaavat jo ammattireiskoillekin vaikka joku aina jaksaa haukkua niitä kun joku 100k€ mikseri soundaakin paremmalta. Myös behkun pikkumikserit ovat reeniksellä ihan OK, veikkaisin että ovat parantuneet huomattavasti viimeisen 10 vuoden aikana. Behkun interfacetkin ovat kelvollisia.
 
Jossain T-kaupan kajareissakkin halvimmat ovat täyttä paskaa (ei pitäis yllättää kun hintaa katsoo), mutta ne kalliimmat ovat varsin käyttökelposia. Harley Benton power plant jr. on tosi hyvä, mutta joku muu harrikka-tuote voi olla sysihuono. Ei pitäis taaskaan yllättää jos alle 100e maksanut kitara ei olekaan kauheen hyvä. Halvat ständit ovat aina huonoja.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=231801