Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Bonham
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Ikuisia hetkiä aloitti
Aika:03.05.2016 19:11   (muokattu 03.05.2016 19:25)
sticky fingers: Eiks nää voi sopia tapauskohtaisesti? Miksi palvelulla pitäisi olla joku valmis malli teknisiin ratkaisuihin, kun nää preferenssit ja toisaalta myös resurssit on kaikilla artisteilla ja tilaajilla erilaiset?
 
Näitähän on ollut aiemminkin, hitto kun en muista sen yhden saitin nimeä... oli täälläkin esillä... joku Star-jotain se oli. Ei lähtenyt...

 
Vaikeita juttuja nää on, mm. siksi että sekä kysyntä että tarjonta ovat hajallaan ja moninaiset. Mut kai tässä joku voi joskus onnistua. Luulisi, että sinäkin ruohonjuuritason aktiivina olisit ehkä myönteisempi keikkakuvioita MAHDOOLLISESTI helpottavan systeemin suhteen. Vai onko niin että kaikki muu paitsi akatemia on turhaa?
 
Eipä sillä, itsella tuskin tarvetta tällaiselle koskaan on sen enempää tilaajana kuin tarjoajanakaan, joten en sinällään osaa tämän relevanssia arvioida.
 
Just just, eli homma on sun mielestä ihan paketissa, hyvä niin! Mutta jos mä yritän osoittaa mahdollisia ongelmakohtia, niin taas ollaan suuremman luokan vääryyden kanssa tekemisissä?
Tuollaisessa "välityspalvelussa" kukaan ei kanna mistään vastuuta - se on sen ongelma. Kuka vaan voi laittaa pystyyn saitteja, joissa on esiintyjiä... mutta ei se mitään välittämistä ole.
Myös "ruohonjuuritasolla" liikkuu jos jonkin näköistä säätäjää (en tarkoita, että tämän ketjun aihe sitä olisi) - uskomattomia veijareita, joille ne kokemuksen kautta tulleet neuvot ei tunnu kelpaavan, sekin on melko pelottavaa. Nuoret ihmiset polttavat kaikki sillat nopealla tahdilla. Se ei ole alalle kovinkaan hyväksi, tämä nyt on laajasti tiedossa. On sitten kyseessä artisti, miksaaja, manageri - taikka keikkamyyjä/välittäjä jne.
 
Edit. Sehän mun piti vielä lisätä, että iso ongelma tässä on se, että se tilaaja ei välttämättä ole ammatikseen tekemisissä esiintyjien kanssa, jolloin saattaa niitä väärinkäsityksiä syntyä todella helpolla. Siksi jonkun pitää sopia yksityiskohdista - kaikista yksityiskohdista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=231736