Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Misiu
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Halpismerkit bändihommissa
Aika:02.05.2016 01:43   (muokattu 02.05.2016 02:57)
Ehdin jo kirjoittaa sivun mittaisen sepostuksen asiasta mutta sittenpä tuli mieleen että jos pysytään asiassa.
 
Elikkä; onko nämä halpismerkit edelleen sellaisia, mihin ei kannata koskea eikä niihin sotkeutua, vai onko lapsenviat jo korjattu?
 
Mitkä ovat mielestänne pahimmat halpismerkit? Meillä on ainakin ollut käsittämättömän huonoa tuuria Behkun (Behringerin) kanssa jos niitten kanssa on jouduttu värkkäämään. Parilla kerralla hajonneet käsiin keikalla. Onneksi on saatu varakamppeita lainaksi nopeasti.
 
Näistä jutuista viisastuneena olemme tehneet pari periaatepäätöstä:
 
Se, joka joko ehdottaa tai pahimmassa tapauksessa hankkii yhtyeelle mitään, missä lukee Behringer, hirtetään aamun koitteessa reeniksen pihakoivuun. Niihin ei jumalauta vaan kosketa.
 
Toinen päätös on että jos ei tarkkaan tiedetä, millaiset kamppeet talolla on tarjota, niin aina otetaan omat romut. Ne ainakin tiedetään toimiviksi ja osaa osataan jopa käyttää.
 
Rumpupuolelta tunnetaan halpamerkeistä ainakin Millenium, tosin on pakko myöntää että ostin kummipojalle Milleniumin Jr.-setin joululahjaksi, kun hän oli 2v. Pojan vanhemmat muuten kiitteli ihan kädestä pitäen ja selkään ystävällisesti läimien. Toki ei olis mitään järkeä ollut ostaa jotain DW:n settiä sen ikäiselle.
 
Eipä kyllä olis ollut varaakaan.
 
Mitäs muita? Behringer, Millenium, The Box, Trax, Mackie (?)..
 
Ja eritoten kiinnostaa, mitkä on teidän pahimmat kokemukset halpismerkkien kanssa leikkimisestä? Tai onko joku halppari yllättänyt niin positiivisesti että olisitte olleet valmiit maksamaan kyseisestä laitteesta tms ns merkkituotteen hinnan?
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=231801