Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hynkel
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Paljonko maksaisit käytetystä?
Aika:28.04.2016 15:49   (muokattu 28.04.2016 15:50)
tender.insanity: Ei. Niillä on se joku oma lomake siihen takuun vaihtoon. Sitä ei sivulta löydy. Mulle pistivät joskus sähköpostissa. Lasku ei riitä.
 
Juu näin on. Ja se kyllä pelittää kun toimii niiden sääntöjen mukaan. Kantsii soittaa sinne suoraan, siellä puhutaan SUOMEA! :)
 
Käytetystä voi maksaa kunnon ja käyttötarkoituksen mukaan. Yleisesti ottaen. Täyttä hintaa ei uudenveroisestakaan tietenkään voi takuuasioiden takia pulitella, mutta joskus aika lähelle, erityisesti jos ko. tavaraa on muuten vaikea saada. Ja ainahan saatavuus nostaa hintaa, tietenkin.
 
Tuohon Jäsen Jäägermeisterin kommenttiin hintojen noston vaikutuksesta käytettyihin - näin se on mennyt aina. Gibson nostaa aina hintoja, ja tämä vaikuttaa välittömästi myös torin hintapyyntöihin. En kylläkään jaksa uskoa, että ihmisten valmius maksaa nousee samaan tahtiin, ainakaan oma ei nouse.
 
Lähtökohtaisesti tuo Thomann *0,7 on tietysti aika hyvä. Jos haluaa omansa kaupaksi niin kannattaa väijyä torin tarjontaa ja niiden hintoja, sekä katsella vähän myyntiaikoja. Siihen omaan sitten parikymppiä alle niin aina löytyy se joka kiinnostuu. Jos olen ostamassa käytettyä, katson ilman muuta myös silloin tarjontaa laajemmin. Jos hinta tuntuu tiukalta, esitän oman näkemykseni ostajalle ja kaupat syntyvät tahi eivät. Mutta kitaroiden kohdalla en yleensä ihan pienestä jaksa lähteä tinkimään. Kitara maksaa sitten sen minkä maksaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=231763