Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Synth
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:TD-6 ja MIDIn velocity
Aika:20.04.2016 00:03
Pahoitteluni mikäli aiheesta on jo keskusteltu.
 
Eli siskon TD-6 setistä tuli kokeiltua lähettää midiä iPadin Garage Bandiin. Homma oli aikalailla plug and play. Lautasten keski- ja kanttilyönneissä oli jotain ristiriitaa nuoteissa, mutta homma varmaankin korjaantuu tekemällä midi soittelua varten oman user setin moduuliin.
 
Korviin vain pisti tuo kovin suppea velocity alue. Melko kovaa piti lyödä jotta garage band tuotti mitään ääntä, eikä lyönteihin siksi oikein saanut tunnetta mukaan.
 
Kysymys kuuluukin, onko kyse vain midiä vastaanottavan softan säädöistä (joita garage bandista tuskin löytyy), ja onko yleisesti ottaen noissa moduulien midi-soitteluissa suurtakin laadullista eroa, kuinka todentuntuista velocityä osaavat lähettää eteenpäin?
 
Tulevaisuudessa olisi tarkoitus viedä signaali läppäriin ja EZdrummeriin tms. mutta mietityttää, pitääkö ensin moduulikin päivittää enemmän sitä tarkoitusta palvelevaan?
Tuokin mietityttää kun midi out pitää ensin muuntaa usb:ksi, että tuoko se hifistelijöiden korvissa kovinkin latenssia tms ongelmaa??
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=231668