Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:_Pasi_
Alue:Livetoiminta
Aihe:Frankfurtin messut 2016
Aika:08.04.2016 01:00   (muokattu 08.04.2016 01:27)
Paljon on mustaa laatikkoa ja kirkasta valoa tarjolla ledilla ja ilman. Valot ei niin kamalasti kiinnostaneet mutta kajareita tuli tarkkailtua enemmalti.
 
Kaikenlaisia merkkeja tulee uusia koko ajan ja erottuminen massasta on todella todella vaikeaa. Hieman erilaisia reikia etuverkossa ei viela oikein riita.
 
Muutama havainto.
 
Dutch & Dutch esitteli aika mielenkiintoista pakettia kardioidi ylakerta + subbari pakettina. Soundasi hyvalta ja erittain mukavia ja asiansa osaavia kavereita taustalla. Kannattaa tutkaista. Mielipiteita tulee jakamaan paljaalla puupinnalla olevat komerot jotka erottui joukosta ja naytti hyvalta, mutta keikkakestavyyden kanssa voi olla ongelmia ilman hyvia suojauksia.
 
Iso pino mitaan sanomattimia linareita, toinen toistaan karmeammalla soundilla.
 
Funktion One esitteli uuden Veron ja F132 subbasen, joka oli ehka suurin pettymys aikoihin. Pystyssa pyorilla ollessaan ei mee pakuun jos et ota pyoria pois ja aanenpaineen ja laadun kanssa on myos aika lailla ongelmia. Mun mielesta iso huti ja onkin aika yllatys niinkin nimekkaalta talolta / tiimilta.
 
KV2 soundasi yhta hyvalta kuin aina. Toimii loistavasti kun mennaan rajojen mukaan ja point source komero hakkasi linarit aika ylivoimaisesti paitsi yhta, jonka kanssa oltiin jo enemman tasoissa mut KV2 silti vie voiton.
 
Danley kuullosti myos erittain hyvalta, mutta toimii ainoastaan 1 purkki per puoli kokoonpanolla, eika ole kovin hyvin skaalautuva. Thumper subit tekee tyonsa mutta soundi ei ole minun mieleen, jotenkin laatikkomainen. BC218(?) subipari oli aika asiallinen paketti mutta jai mietityttamaan miten kahdella 250kg laatikolla saadaan tasainen aanenpaine koko alueelle ilman etta eturivissa lahtee taju?
 
Se mika oli aika hienoa kuulla monien sanovan ja itsekkin sen allekirjoittaen oli Aura Audion menestys. Koirat haukkuu mutta karavaani tuntuu kulkevan hyvin oikealla tiella ja paras linari mita mina ja muutama muu tuttu & pari tuntematonta kuuli koko showssa. EAWn Anna oli samoilla tonteilla, mutta sen perusteella mita sita lyhyessa PRG esittelyssa kuulin, en viela tuomaroi sen tarkemmin.
 
Auran 4x15" subbari oli todellista asiaa :) Hyva soundi, musikaalinen, tasainen paine koko kentalle ja hyvassa vireessa ylakomeroiden kanssa.
 
Onnea ja menestysta Auran tiimille, tulevaisuus nayttaa oikein valoisalta.
 
Muokkaus: Just tuli yhdelta Saksan tutulta postia: Hey Pasi, it was nice to talk to you after a while. My Highlite of PLS: EAW ANYA. What a soundsystem...awesome. Aura Audio (Finnland)was also a highlight, like last year. The 32" sub an the 4x18" subs were killer"
 
Kaveri luuli subien olevan 18" elementeilla :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=231541