Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:paristo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:2x12 / 4x12 kitarakaappia kaveriksi Rectolle.
Aika:07.04.2016 22:23
Mesan dual rectolle pitäis saada kaveriksi kunnon kaappi.
 
Nykyisellään olen soitellut Laneyn IRT212 kaapin läpi, joka vaikuttaa hieman honottavalta alkuperäisillä kaiuttimilla. Tosin tähän voi osaltaan vaikuttaa se, että kaappi on käytännössä pakasta vedetty, eli ihan uusi, eikä kaiutinelementtejä ole sisäänsoitettu. Tämän huomaa varsinkin hiljaisilla voluumeilla jolloin ns.alakerta ei meinaa lähteä mukaan ja tuloksena on sirinää.
 
Olen tätä kaappi ongelmaa pyöritellyt mielessä jo puolisen vuotta ja nyt alkais olla aika jonkinlaiselle ratkaisulle. 2x12 kaappi on ykkös vaihtoehto roudattavuutensa vuoksi, mutta ihan kokonaan en ole vielä unohtanut 4x12 vaihtoehtoakaan. Lähinnä askarruttaa se että onko esim. recton 2x12 kaappi oikeasti niin paljon parempi kuin esim. Marshall 1932 2x12 tai orange ppc212 kun hinta ero käytetyillä on kuitenkin melkoinen. esimerkiksi mesan hinnalla saisi melkein 2 kpl marsun 212 kaappeja. Ja voisihan tuon olemassa olevan IRT kaapinkin ladata esim v30 elementeillä, joka varmaan olisi edullisin ratkaisu. Soundien puolesta Marshall 1960a Kyllä houkuttelis, mutta koko on aika iso.
 
Tämä postaus ei sinällään sisällä suoranaista kysymystä, vaan lähinnä kiinostais kuulla m.nettiläisten mielipiteitä tai omia ratkaisuja. Eikä pelkkä kamalistauskaan juuri auta mikäli et halua kertoa miksi olet kyseiseen komeroon päätynyt. Testatahan tietenkin täytyis, ja paljon, mutta joitain ajatuksia olisi kumminkin mukava kuulla?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=231539