Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Eos
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:Kapulat hajoo?
Aika:02.04.2016 12:44
Vuorismo: On kyl ärsyttävää tämä. Eikös tämä oo kaikista perinteisin syy vaihtaa nylontippi kapuloihin? Itte oon viel onneks pystyy sen verran kituuttaan että treenit pystyy vetää kyllä tippivikasilla kapuloilla. Nylontippien saundi ei itelle oikein nappaa. Studioon ja keikalle sit aina bränikät.
 
Mulla on nyt sattunu jokune pari viciltä toisesta syystä täysin käyttökelvottomia kapuloita. Ne on aivan liian kevyitä ja jotenkin joustavia. Siis niin joustavia, että tuntuu että ne pystyis vääntään poikki, eikä vaikka kuinka räimii saa esim. virveliä syttymään. Yllättävän paljon laatuvaihtelua näissäkin tuntuu olevan. Ja oli muuten viimenen kerta kun tilaan nahkahousuilta kapuloita. Kivijalkaliikkeessä tämmösen sentään huomaa ku ite valittee.

 
Tottahan sitä pystyy haljenneilla tipeillä treenaamaan, ei siinä mitään. Pitänee nyt kuitenkin raportoida, että kyllä vaihtamalla parani; edellisen postauksen jälkeen kävin hakemassa Balbexin 5A:t ja eilisissä, kosteissa "harjoituksissa" sain toisen kapulan halkeamaan varresta. Tipit kummastakin vielä lähes ehjinä.
 
Karkeasti arvioituna noin 30 soittotuntia pitivät pintansa. 10€ hintansa väärtejä ehdottomasti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=230966