Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ianuarius
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Parhaat kitaralehdet
Aika:27.03.2016 16:29
Groke: Edellä jo mainittu olisi silloin minunkin valintani, jos pitäisi näkemistäni Prisman, Anttilan yms. tavaratalojen lehtihyllyistä vain yksi lehti valita . Varsin blues/rock -painotteisesti, mutta hieman on mm. jazzia ja klasariakin. Eihän tuossa lehdessä kovin paljoa muuta sitten olekaan, kuin pari transkriptiota taustoineen (CD-levyllä), sekä useampia eri tyylilajien likkejä, eritasoisia teemajuttuja yms.
 
Joskus lueskelin ko. lehdestä sitä lukijoiden palstaa ja siellä lehden henkilöstö vastaili tuohon genrepolitiikkaan, että se blues on just se, millä niillä pysyy valot päällä. Se on vaan niin suosittua jostain syystä. Eihän tuollaiset realiteetit tietenkään sitä lehteä erilaiseksi muuta, mutta just selailin Citymarketissa uusinta numeroa ja siellä oli esim. Dream Theaterin Looking Glass sooloineen kaikkineen.
 
Yhdessä meikän lempinumeroista oli Shawn Lanen tekniikoista ja sitten on pari numeroa, joissa oli valtava läjä erilaisia riffejä tosi tasapainoisesti eri tyyleistä ja eri haastavuusasteilta. Olisin jopa saattanut ostaa tuon lehden tänään, mutta ei vain ole oikein edes aikaa koskea kitaraan nykyään, niin mitäpä sitä. Lehden mukana tulevat CD-levyt olen aikalailla vain heittänyt suoralta kädeltä roskikseen, eli en oikein niiden sisällöstä pysty sanomaan mitään. Tietty jos niistä kovasti tykkää, niin varmasti ois kiva jos niidenki sisältö ois laadukasta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=231318