Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Luuviulu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Onko missään Putki-Combo Fenderis Säröä,Tremolo/vibratoa,kaikua?
Aika:14.03.2016 13:28
Kerrostalossa asuessa ei oikein viitti tota volumea täysille vääntää jonkinlaisen surinan aikaansaamiseks. Ei mikään estä sitä Tube 63 tohon mukaan laittaa, mut on se nyt jossain määrin älytöntä omistaa Deluxe Reverb 65 periaattees vaan Tremolon takia, kun kaiunkin joutuu ottamaan Tube 63 -härvelist.
 
Super-Sonicis on todella hyvä särö, mut se särö onkin sit ainoa hyvä asia siin vahvaris. -Paitsi jos noi uudemmat monipuolisemmat on parempia versioita.
 
-Käsittämätöntä, ettei Fender saa tehdyks vahvaria, jossa on hyvä putki-särö, hyvä putki-tremolo ja hyvä putki-kaiku samas vehkees.
 
Taidan pitää ton vanhan ja ostaa sit Supersonicin sen lisäks säröjen takia. Ärsyttää roudata edestakas paljon tavaraa, kun luulis nyt tollasen vahvarin oevan helppo rakentaa, mut eipä jostain syyst Fender niin tunnu tekevän, niin täytyy alkaa katsoa muita merkkejä mahdollisesti. VOX AC-30 Enlannin-mallin 80-luvult ostan tolt kenen kans levyn tein, mut se on viäl hajal, kun on nähnyt tuhansia keikkoja. Hirveä HMMMMMMMMM -ääni vaan kuuluu, kun laittaa pääl ja muuta ei tapahdu. Maadotusvika vissiin maallikon arvauksen perusteel.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=231264