Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Luuviulu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Onko missään Putki-Combo Fenderis Säröä,Tremolo/vibratoa,kaikua?
Aika:14.03.2016 00:06   (muokattu 14.03.2016 00:10)
No, tavallaan tää on vähän tyhmää (lue: erittäin tyhmää), kun mul on on pedaaleja jotakuinkin, noh, en oikein tiedä. Varmaankin enemmän, kuin juuri kellään pedaaleja Suomessa ja se ei ole edes vitsi, vaikka tavallaan onkin vitsi, kun on pedaalivuori pölyä keräämäs...................... ...ja silti olen akustisen kitaran soittaja pääasias. -Ja useimmiten vieläpä Nylon-Kielisten sellaisten. ...muttakun koskaan ei tiedä mitä tarvitsee, ni on hyvä olla varoiks, tms... Putkisäröpedaaleista parhaimpana pidän E. Harmonix:in English Muffinia. Sitä me tos levynteossakin käytettiin. Nyt VOX:ilt on myös tullut upea Putkipedaali-sarja, ni tilasin Englannista ne pilkkahintaan uutena kaikki, siel esim Booster maksaa suunnilleen puolet siit, mitä Suomes. Siin sarjas on myöskin erinomaisin Delay, mitä olen milloinkaan kuullut. Garage -Nimeltään. ...vaikka ihan hyviä ne Cooltronin putkipedaalitkin oli, kaikki hankkisin ja muutamaa niistä jopa käytettiin levytyksessä, sen jälkeen ne onkin ollut kaapissa............. :/
 
-Mutta asiaan, niin jos joku tietää ton Fender-ongelman, niin oisin kiitollinen avusta?! :)
 
Koska nois jousikaiussakin tuntuu samalla merkillä olevan joka vehkees ihan erisoundiset kaiut, niin luultavasti sit on erilaiset Tremolo / Vibretotkin.....???
 
Joten jos joku osaa sanoa, että mis putki-combos on paras Tremolo/Vibraro, niin käyn testaamas ja vaihdan siihen sit ton nykyisen Fender Deluxe Blues `comboni :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=231264