Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jra
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Vivaldi - uusi nopeuteen keskittyvä selain ex-Opera-porukalta
Aika:12.03.2016 03:09   (muokattu 12.03.2016 21:38)
Jatkoa edelliseen.
 
Oli tullut tässä välissä Flashista jälleen uusi versio. Asensin sen ja nyt full screen toimii kuten normaali-Chromsessakin, eli kuten kuuluukin. Joko vika oli edellisessä Flash-versiossa, tosin samalla versionumerolla oleva Pepper Flash toimi oikein Chromessa ja tämä sama NPAPI-versio Palemoonissa. Toinen vaihtoehto on, että kun Flash oli valmiiksi asennettuna koneella ja asensin Vivaldin sen jälkeen, niin jotain oli solmussa ja olisi toiminut edelliselläkin versiolla jos olisin sen poistanut ja asentanut uudelleen Vivaldin asennuksen jälkeen. No, pääasia, että nyt toimii ja yksi miinus poistui listasta.
 
E: Voi kyllä johtua siitäkin, että Flashin asennus heitti päälle myös PPAPI-version Flashista, pitää vielä testata. Muuten tuon kanssa pärjää, mutta jostain syystä Areena pyörii tai ainakin silloin kun Chromessa oli mahdollista valita, pyöri paremmin erikseen asennetulla kuin Pepperillä.
 
Eli näistä kyse (plugins-näytöltä):
 
Pepper Flash:
C:WindowsSysWOW64MacromedFlashpepflashplayer32_21_0_0_182.dll
PPAPI (prosessin ulkopuolinen)

 
Erikseen asennettava:
C:WindowsSysWOW64MacromedFlashNPSWF32_21_0_0_182.dll
NPAPI

 
E: Nyt kun taas ennätin testailemaan, niin kyllä se full screen -juttu tuosta riippuu kumpi noista on valittuna. PPAPI avautuu oikein näyttöön jossa ko. ikkuna on ja NPAPI taas aina ykkösnäytöksi määriteltyyn. Sitä en vielä saanut kokeiltua onko Vivaldissa ja uudimmalla flashilla mitään oikeaa toimivuuseroa esim. Areenassa kumpi on valittuna.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=227068